Saarenmaan keväiset jumppamatkat ovat suosittuja.

Syytkin ovat selvät. Näillä matkoilla unohdetaan ruuhkaiset laivan kansipaikat Helsinki-Tallinna-Helsinki välillä, sillä Eckerö Linen loungetiloihin saa mukaan matkatavarat ja varattuihin paikkoihin ei tarvitse jonotella. Lougetilaan sisältyy koko matkan ajan pientä syömistä ja juomia. Tallinnan satamassa ryhmää odottaa saarenmaalainen bussi tuttuinen kuljettajineen. Saarenmaan lautalla ehtii hyvin nauttia vaikka kupposen kahvia, ennen lautan saapumista Muhuun, josta matkaa Kuressaareen on n. 45 min.

Rauhallissessa Kuressaaren pikkukaupungissa majoittaudutaan tasokkaaseen  Spa-hotelliin tai hot Ryytliin.  Majoittautumien jälkeen  matkaväsymykset pois- venyttelytunti ja tuloillallinen.

Iloiset osaavat ohjaajat ovat koko matkan ajan ryhmän mukana, paitsi silloin kun ovat hoitoja hotellista varanneet.Niin ja ne liikuntatunnit. Matkaan sisältyy  sisältyy kuusi erilaista tuntia sekä päivittäiset vesijumpat. Tunneille osallistuminen oman halun mukaan.Senioreiden matkalla "Aikainen lintu madon nappaa- tyyliin" jumpat ovat klo 8.00- 10.30 ja iltapäivän tanssillisten tuntien ajat sovitaan paikan päällä.

Iltapäivisin on luvassa vesijumppaa hotellilla.  Tervetuloa mukaan!

Jumppa&Skumpat

Tervetuloa Saarenmaalle Jumppa&Skumppa matkalle!