Saarenmaan keväiset jumppamatkat ovat suosittuja.

Syykin on selvä. Näillä matkoilla unohdetaan ruuhkaiset laivan kansipaikat Helsinki-Tallinna-Helsinki välillä. Eckerö Linen  loungetiloihin saa mukaan matkatavarat ja varattuihin paikkoihin ei tarvitse jonotella. Lougetilaan sisältyy koko matkan ajan pientä syömistä ja juomia. Tallinnan satamassa ryhmää odottaa saarenmaalainen bussi tuttuinen kuljettajineen. Saarenmaan lautalla ehtii hyvin nauttia vaikka kupposen kahvia, ennen lautan saapumista Muhuun, josta matkaa Kuressaareen on n. 45 min.

Rauhallissessa Kuressaaren pikkukaupungissa majoittaudutaan tasokkaaseen  Spa-hotelliin, tai mukavaan hotelli Ryytliin.Tulopäivänä, heti majoittautumisen jälkeen venytellään matkaväsymykset pois. Innokkaimmat käyvät heti tulopäivänä varamassa ja varmistamassa omat suositut Spa-hoidot tai hieronnat hotellin Spa-osastolta,sekä piipahtavat  saunassa ja uimassa vielä  ennen illallista ja tuloinfoa.

Iloiset osaavat ohjaajat ovat koko matkan ajan ryhmän mukana, paitsi silloin kun ovat hoitoja hotellista varanneet.

Niin ja ne liikuntatunnit.Helatorstain matkaan sisältyy kuudesta -kahdeksaan erilaista tuntia sekä päivittäiset vesijumpat. Tunneille osallistuminen oman halun mukaan.Senioreiden matkalla aamut aloitetaan aina rauhallisella Asahi-tuokiolla nurmikolla.Innokkaimmat jumpparit lähtevät Asahin jälkeen Sportkeskuksen aamutunneille.Iltapäivisin on luvassa vesijumppaa hotellilla.Reippaampia tunteja Seniorimatkalla on peräti kymmenen.

Tervetuloa mukaan!

Jumppa&Skumpat

Tervetuloa Saarenmaalle Jumppa&Skumppa matkalle!