2012-08-16 12.41.54 – Kopio

 

Missä ollaan? No eipä hätää.Saarenmaalla ja Muhussa ei ole pelkoa eksymisestä.

"Haitanneeko tuo  tuo mittään", kysyi Heikki 66v, kun keroimme, että tasaista on maasto Saarenmaalla ja Muhussa.

No ei haitannut. Heikki ja kymmenkunta muuta pyöräili Muhusta Kuressaareen muutamassa päivässä, maisemista, matkailutalojen herttaisesta rauhallisuudesta ja hyvästä ruuasta nauttien.

Tämä reitti onkin osoittautunut suosituimmaksi reitiksi.Kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden.

Reitin voi pyöräillä myös toisin päin.Pyöräilyosuus alkaa silloin Kuressaaresta ja päättyy Muhuun.

 

TUO OMA RYHMÄSI PYÖRÄILEMÄÄN IHANALLE SAARENMAALLE! 

Suunnittelemme toiveitten mukaiset reitit .
Päivämatkatkojen pituudet saarta kiertävillä ryhmillä  ovat olleet n.55-75 km.

Toki lyhyempiä päiväreittejä on saatavilla. Usein päiväreitin pituuden määrää reitin varrella oleva matkailutalo,missä lämmin sauna ja illallinen odottavat.

Kivoja pyöräilymatkoja ovat myös Kuressaaresta lähtevät päiväreitit. Koska maasto on tasaista, päivällä ehtii hyvin pyöräillä Kuressaaresta Sörveen ja takaisin, uskokaa vain.

Kuressaari-pyöräilypäivän jälkeen hotellien Spa-osaston tarjoamat hieronnat ja uima-altaa ovat mitä ihanampia lihasten rentottajia.

PYÖRÄT

Saarenmaalla on itseasiassa vain yksi  pyörävuokraamo.

Pyörät ovat ajettuja, mutta kyllä niillä saarta kiertää, ja on kierretty. Huoltoporukka saadaan paikalle helposti, jos tarvitaan. Kolmivaihteisella, käsi - ja jalkajarrullisella pyörällä asiakkaat ehtivät nauttia saaren kauniista luonnosta. Useampivaihteisia pyöriä on toki tarjolla. 

Kilpapyöräilijöille suosittelemme omien pyörein tuomista tai niiden vuokraamista Tallinnasta.Toki hoidamme vuokrauksen myös Tallinnasta.  

Jotkut hotellit vuokraavat myös pyöriä, lähinnä päiväpyöräilyyn Kuressaaressa ja sen välittömässä läheisyydessä. 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Päätiet ovat nykysin kaikki päällystettyjä. Sivutiet ja jotkut rantareitit ovat vielä Saarenmaan kalkkisen maaperän, jokapaikkaan tunkevan pöllyävän hiekan peittämiä. No tiehän pöllähtää vain silloin kuin kiireinen auto ohittaa pyöräilijän. Silloin onkin hyvä hetkeksi pysähtyä ja nauttia kauniista luonnosta ja maisemista.

 

IMG_0447 – Kopio